Notícia

Us esperem els dies 29 i 30 de setembre per a revisar el seu vehicle gratuïtament!

Tenim el gust de comunicar-vos un esdeveniment que ofereix Mapfre al poble de Castelló, assegurats i no assegurats. Seguint la campanya "Cuidem el seu vehicle" que consisteix en la realització d'un informe tècnic (un informe pre-ITV) sobre l'estat del seu vehicle totalment GRATUÏT i amb l'última tecnologia en el sector, a més de la desinfecció del mateix a causa de les mesures de la COVID-19.

Per a això, una unitat mòbil es desplaçarà fins a la ronda sud (davant del cementeri municipal de Castelló) durant els dies 29 i 30 de setembre de 9.30 h a 13.30 h i de 15.30 h a 18.00 h on es realitzaran les proves pre-itv. La duració aproximada de cada revisió és de 15-20 minuts i es farà amb cita prèvia cridant a Adela al 601 391 328 o José al 601 022 228.

Les places són limitades. AGAFEU CITA COM MÉS PROMPTE MILLOR I QUE NINGÚ ES QUEDE SENSE!

Sabem que el factor vehicle és una de les causes més freqüents que intervenen en els sinistres de tràfic i la contaminació. Per això, és necessari que tinguem el nostre vehicle en el millor estat possible, ja que és un aspecte clau per a evitar accidents de tràfic, ajudar-nos a mantenir-ho més temps i millorar el medi ambient.

En l'actualitat, el 20% dels vehicles que estan obligats a passar la ITV no la passen, amb els riscos que açò pot ocasionar.

Per a més informació, segons l'últim estudi de Seguretat Viària de la Universitat Carles III, les inspeccions Tècniques de Vehicles eviten cada any 170 víctimes mortals, prop d'11.000 ferits i almenys, 11.000 accidents de tràfic.

Amb la campanya de "Cuidem del seu vehicle" de Mapfre Castelló i aquest esdeveniment amb la pre-ITV gratuïta, es busca fomentar la seguretat entre els propietaris i conductors de vehicles i conscienciar de la contaminació que suposa no complir amb aquestes mesures.

Us esperem!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu