Notícia

Última campanya de recollida de propostes dels Pressupostos Participatius 'Decidim Castelló'

Dijous, 23 de setembre de 2021, es durà a terme la segona campanya #apeudecarrer per a la recollida de les propostes per als Pressupostos Participatius Decidim Castelló.

Aquesta fase de recollida de propostes finalitzarà el pròxim 26 de setembre de 2021.

Els Pressupostos Participatius Decidim Castelló prossegueix amb la fase de recollida de propostes, en la que recordem que qualsevol persona pot proposar, tant en inversió com en despesa corrent, amb totes les idees per a millorar Castelló.

Com esta establit a les bases hi ha dos mecanismes de recollides de propostes amb la intenció que cap persona es quede sense poder participar. D'una banda, s'han disposat Urnes Participatives en diferents edificis públics del municipi; i per l'altre, s'ha creat una eina informàtica de recollida de propostes mitjançant la plataforma el Portal de Participació Ciutadana de Castelló https://decidimcastello.org/.

Amb la intenció de recopilar totes les inquietuds, reformes i idees de futur que la ciutadania ha estat considerant en els últims dies, i donat l’èxit de la primera campanya del passat dijous, es realitzarà aquesta segona campanya #apeudecarrer, en el qual dues persones expertes en governança i participació ciutadana ajudaran a tota persona que s'acoste al mercat ambulant i als carres de Castelló hui dijous, 23 de setembre 2021, de 10.00 a 13.00 hores, a presentar la seua proposta.

Així que, convidem a tot el veïnat de Castelló que participe en aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius Decidim Castelló presentant les seues idees. Tu decideixes el futur del nostre poble.

Els Pressupostos Participatius Decidim Castelló es realitzen gràcies a la subvenció en matèria de promoció de la Participació Ciutadana que ofereix la Diputació de València conjuntament amb la Generalitat Valenciana.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu