Notícia

Primera campanya de recollida de propostes a peu de carrer dels Pressupostos Participatius Decidim Castelló

Aquest dijous, 16 de setembre, es durà a terme la primera campanya #apuedecarrer en el mercat ambulant de Castelló

De 10.00 a 13.00 hores, dues persones expertes en participació i Govern Obert ajudaran a tota persona que ho necessite a presentar la seua proposta per als Pressupostos Participatius Decidim Castelló

Hui dijous, 16 de setembre de 2021, s’ha programat, al mercat ambulant de Castelló, la realització de la primera campanya #apeudecarrer per a la recollida de les propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius Decidim Castelló. De 10.00 a 13.00 hores, dues persones expertes en participació i Govern Obert es desplaçaran als carrers i places del municipi a on tota persona que ho desitge presente la seua proposta ciutadana, mentre s’informa sobre aquest projecte de participació ciutadana o resol tots els dubtes que li hagen sorgit d'aquest procés de Pressupostos Participatius.

A més, recordem que, des del passat dilluns, ja es poden presentar les propostes ciutadanes mitjançant dos mecanismes de recollida amb la intenció que cap persona es quede sense poder participar. D'una banda, s'han disposat Urnes Participatives en diferents edificis públics del municipi; i per l'altre, s'ha creat una eina informàtica de recollida de propostes mitjançant la plataforma el Portal de Participació Ciutadana de Castelló https://decidimcastello.org/, a on, en l’apartat de Pressupostos Participatius es pot accedir fàcilment al formulari de propostes ciutadanes.

Així que, si vols participar presentant la teua proposta ciutadana, vols informar-te del projecte Decidim Castelló, o només ens vols contar quines qüestions milloraries tu del poble; acostat aquest pròxim dijous al nostre estand. T’estarem esperant!

Els Pressupostos Participatius Decidim Castelló es realitzen gràcies a la subvenció en matèria de promoció de la Participació Ciutadana que ofereix la Diputació de València conjuntament amb la Generalitat Valenciana.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu