Notícia

L'Ajuntament de Castelló posa a punt els col·legis durant les vacances de Nadal

Aprofitant l'aturada nadalenca, l'Ajuntament de Castelló ha estat duent a terme diverses obres de millora als centres escolars públics. La regidoria d'Educació ha comentat que “es tracta de posar a punt els col·legis del poble  en períodes no lectius perquè les xiquetes i xiquets tinguen els seus centres en millors  condicions quan tornen a classe després de les vacances de Nadal. Estem actuant en la totalitat d'instal·lacions públiques de la localitat”.
 
Al centre verd del Severí Torres  s'han recol·locat els jocs infantils del pati i s'han fet diverses actuacions de les brigades d'obres municipals per revisar l'enllumenat exterior de l'edifici  i resoldre alguna filtració de les pasades pluges. A més, s'ha fet un embornal per a l'evacuació de les aigües pluvials al clavegueram del carrer d'accés provisional  al mateix pavelló verd. La brigada de parcs i jardins ha començat la poda de les moreres que envolten  les pistes esportives.
 
A l'escola infantil municipal (EIM "Ames de casa") s'han fet diverses intervencions de les brigades municipals  per  col·locar prestatgeries i perxes a les aules del centre. La brigada de parcs i jardins ha tingut que procedir a la tala dels pins del pati gran per seguretat; perquè,  a causa del temporal  de pluges i vent, estaven en perill de caure sobre la tanca exterior del carrer i els edificis contigües.