Notícia

Resum de l’activitat comarcal Jove a Castelló

El passat dijous va tindre lloc a Castelló, l’activitat comarcal de joventut “Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental” organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta (@joventut_riberaalta) i la Xarxa Jove de @gvaivaj , en col·laboració amb els Ajuntaments, CIJs i PIJs de la Ribera Alta.

La jornada va consistir en tallers educatius sobre fauna fluvial i restauració de bosc de ribera, a càrrec de la Fundació Limne, i píndoles informatives i d’associacions mediambientals a la comarca de la Ribera Alta, com ara l’Associació “La Ribera en Bici- Ecologistes en Acció” i l'Associació “Interpreta Natura”.

Una jornada s'emmarca dins del pròxim IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2021 “Canvi Climàtic”, que tindrà lloc a octubre al municipi de La Pobla Llarga, on continuarem treballant en aquesta temàtica entre les i els joves.

L’activitat ha resultat ser tot un èxit de participació entre la joventut, on més de 40 joves de la comarca han aprés sobre la importància del voluntariat mediambiental i la situació que vivim respecte a l’emergència climàtica, junt amb la necessitat de portar a terme accions individuals i col·lectives per a la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

En aquesta línia, des de l’Ajuntament de Castelló, hem organitzat aquest any diferents jornades i activitats de sensibilització mediambiental. Des del Repte del Reciclatge, passant per Jornada EcoEduca i finalitzant amb un voluntariat mediambiental junt l’Associació Acció Ecologista - Agró, hem pogut aprendre a respectar i cuidar encara més el nostre entorn més pròxim.

Moltes gràcies a totes les persones pel seu interés i participació, així com a totes les entitats que han fet possible totes i cadascuna de les activitats anteriors!

Esperem poder dur a terme més activitats com aquestes i continuant defensant i lluitant pel medi ambient!

#PíndolesInformatives #VoluntariatMediambiental #EmergènciaClimàtica #Conscienciació #Participació #JovesRiberaAlta #MediAmbient #XarxaJove #JoventutRiberaAlta


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu