Notícia

El castelloner Ferran de Andrés Vert convida al poble de Castelló a la Setmana Europea del Hyperloop (EHW)

Recta final perquè València es convertisca en la capital mundial de Hyperloop, el transport del futur

Ferran de Andrés Vert com a director de l´equip Hyperloop UPV, convida al poble de Castelló a la Setmana Europea del Hyperloop (EHW) que se celebrarà del dilluns 19 al diumenge 25 de juliol de 2021 a la Universitat Politècnica de València, el circuit Ricardo Tormo de Xest i la coberta no 2 del Port de València, un esdeveniment internacional dedicat al considerat cinquè mitjà de transport, Hyperloop, que permetrà transportar passatgers i mercaderies a velocitats de més de 1200 km/ de manera totalment sostenible.

Ferran de Andrés Vert 

Durant set dies, un total d'onze equips i 400 estudiants de tantes universitats de tot el món participaran en un concurs de disseny de prototips de Hiperloop en el qual s'avaluaran aspectes com l'escalabilitat, l'impacte en la societat, l'eficiència i la innovació.

I en paral·lel al concurs, hi haurà xerrades, conferències i taules rodones per generar un intercanvi d'idees que potenciï la relació empresarial i estudiantil.

Altres institucions són el Massachusetts Institute of Technology (MIT), l'Escola Politècnica Federal de Zuric (ETH Zurich), la Universitat Tècnica de Delft (TU Delft), la Universitat d'Edimburg i la Universitat Politècnica de València (UPV). Només entre ells ja sumen 1 or, 3 plates i 20 finalistes en el Concurs Hyperloop Pod de SpaceX.

“The future concept”

Hyperloop UPV s'integra en el programa Generació Espontània, una plataforma institucional de la UPV que fomenta la realització d'activitats extraescolars, contribuint al desenvolupament formatiu i a l'adquisició de competències transversals de l'estudiant.

De dilluns a divendres, el centre neuràlgic de la Setmana Europea del Hyperloop serà el pavelló esportiu de la Universitat Politècnica de València i l'edifici Nexus.

El dissabte 24 de juliol, la competició es traslladarà al circuit Ricardo Tormo de Xest, on els equips que entre setmana han demostrat ser segurs i fiables correran davant el jurat tècnic, format per enginyers i professors de diverses entitats col·laboradores. Cadascun d'aquests equips operarà el seu vehicle en un carril de prova de 168 m instal·lat al cor del Circuit.

Prototip Turian

El dissabte serà el dia més esportiu. Només els millors equips del món tindran l'oportunitat de fer funcionar el seu prototip, i que la competitivitat farà que les velocitats i les demostracions no deixen ningú indiferent", afegeix Ferran de Andrés Vert.

Ferran de Andrés Vert, director de Hyperloop en la Universitat Politècnica de València

I ja el diumenge la seu no 2 del Port de València acollirà els dos últims grans esdeveniments de la Setmana Europea del Hyperloop (EHW). Al matí, el TEDH obrirà una jornada de portes obertes que acollirà l'exposició de tots els prototips, amb la presència també de tots els equips participants en la competició i de moltes de les empreses que treballen activament en el desenvolupament del Hyperloop. I a la vesprada se celebrarà l'acte oficial de cloenda, amb el lliurament de premis als guanyadors d'aquesta primera edició de la EHW.

El transport del futur pot ser siga Valencià i Castelloner!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu