Notícia

Presentació del llibre de 'MusiEscola'

El divendres, 11 de juny de 2021, al Teatre Ideal de Castelló, a les 19.30 h tindrà lloc la presentació del llibre 'MusiEscola', premi Soler i Godes 2019.

Aquest llibre descriu els inicis i el procés de construcció i consolidació d'un projecte anomenat 'MusiEscola'; un projecte artístic i col·laboratiu que naix a les aules de música de col·legis d'Educació Primària valencianes.

Al llarg de les sis edicions celebrades, hi han participat de manera directa més de 12.000 alumnes, i al voltant de 50.000 més han gaudit de les seues propostes i activitats.

Allò que naix com una idea de donar a conèixer i compartir entre professorat i alumnat de tot arreu el que es fa a les seues aules, a poc a poc ha anat transformant els centres educatius per a visibilitzar i posar les arts en general i la música en particular al capdavant de l’educació actual.

En aquesta publicació trobareu un recull d’experiències, reflexions, activitats i productes artístics que denoten l’entusiasme i la voluntat transformadora del professorat d’Educació Musical valencià perquè el procés d’ensenyament-aprenentatge siga més actiu, creatiu i col·laboratiu.

En la presentació intervindran:

-. Paco Muñoz, cantautor.
-. Pep Francés Giménez, 'MusiEscola'.
-. Josep Vallés Giménez, 'MusiEscola'.
-. Llúcia Garrido Rodrigáñez, 'MusiEscola'.
-. Juan José Giner Cerva, 'MusiEscola'.
-. Vicent Lluís Roca, Edicions 96.

Us esperem!