Notícia

A l’estiu tot el món viu… estiu actiu!

Arriba l’estiu i amb ell un ventall d’activitats perquè els més menuts i menudes gaudisquen al màxim. Des de SERVEIS SOCIALS i des de l’Ajuntament de Castelló Volem que TOTTHOM gaudisca de les mateixes oportunitats.

Així doncs, Sí tens alguna persona menor al teu càrrec i t‘agradaria que fera alguna activitat aquest estiu (escola d’estiu ,Campus Multiesport, Campus triatló , Campus de Tenis, Alberg Juvenil Biar, natació…) i tens alguna problemàtica social o/i econòmica i no t'ho pots permetre…

Posa’t en contacte amb Irina (Tècnica del Menor) i Informa’t sobre el:

Adreçat a :

Menors de 3 a 17 anys amb veïnatge administratiu al municipi que complisquen els següents requisits:

- Menors que pertanyen a unitats familiars de convivència on els ingressos econòmics de les quals, en el moment de valoració de la sol·licitud, no superen la quantia mensual de 2 de l'IPREM
- Menors que es troben en situació de risc atés l'art. 17 de la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor, de modificació parcial del Codi Civil i de la Llei d'Enjudiciament Civil.
- Menors que es troben en acolliment en família extensa o educadora, igual que els fills i filles menors d'aquestes famílies.
- Menors que pertanyen a unitats familiars de convivència que en el moment de la sol·licitud de l’ajuda, siguen beneficiaris d'una ajuda d’emergència o de la renta valenciana d'inclusió.

Temporalitat: De l'1 de juliol al 13 d'agost

Serveis que s'ofereixen: Activitats i menjador (places limitades)

Convocatòria ESTIU 2021:Presentació de sol·licitud del 7 al 25 de Juny (Demanar cita)

Més informació i sol·licituds:

Serveis Socials Municipals . Dimarts i Dijous de 10h a 13h.
Tècnica del Menor: Irina Mascarós Alandes.
Tel. 637 736985. Correu electrònic: ssmenors@castellosom.com