Notícia

Concert de Corpus, Banda Simfònica, Veus Calermian i Músics i Amics de Castelló

Concert de Corpus 2019, Banda Simfònica Lira Castellonera
Concert de Corpus 2019, Banda Simfònica Lira Castellonera / Fotos: Joanjo Puertos

El diumenge 6 de juny de 2021, a les 12.00 h a l'auditori municipal Rex de Castelló concert de Corpus amb la participació de Concert de Corpus, Banda Simfònica Lira Castellonera, Veus Calermian i Músics i Amics de Castelló.

En aquest especial CONCERT DEL CORPUS, la Banda Simfònica, en format reduït, acompanyarà al grup Veus Calermian, músics i amics de la Societat que interpretaran el Rèquiem de G. Fauré. 

Concert de Corpus 2019, Banda Simfònica Lira Castellonera

És una peça religiosa, una xicoteta joia de Fauré, un RÉQUIEM més pensat  per als que ens quedem en la terra patint la pèrdua de l’ésser perdut que per al propi difunt. 

El RÈQUIEM DE FAURÉ és la partitura més cèlebre de l’autor i una de les objectivament més boniques de tota la història de la música.

La venda d’entrades anticipades serà des del dilluns 31 de maig fins al divendres 4 de juny, des de les 17.00 h fins a les 19:00 h als locals de la Societat. Donatiu socis: 3 euros. No socis: 5 euros.

Hi ha aforament limitat. Hi hauran dos accessos: 

1r. Carrer Ignasi Franco per a aquell públic que desitge escoltar el concert a l’amfiteatre

2n. Carrer Major per a aquell públic que desitge escoltar el concert a la platea.

Respecteu les butaques que no es poden ocupar, les quals estaran marcades. Us demanem que vingueu prompte. A l’entrada serà necessari rentar-se les mans en gel hidroalcohòlic i el control de la temperatura. I la mascareta serà obligatòria durant tot l’espectacle. 

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres i estar ahí sempre donant-nos el vostre suport i us esperem i pensem que gaudireu molt. Desitgem que passeu una bona estoneta amb nosaltres i que us fem sentir per moments d’allò més bé.

Societat Musical Lira Castellonera