Notícia

Projecte 'Primavera en Dansa'

Comencem el projecte "Primavera en Dansa" que realitzarem a dos caps de setmana diferents del mesos de maig i juny.

La dansa és un art consistent a expressar-se mitjançant desplaçaments i moviments del cos. Es fa servir bé com a forma d'expressió, bé com a interacció social, o bé pot estar present en actes espirituals o en altres tipus d'actuacions artístiques. L'ésser humà va aprendre a ballar abans que a parlar. Juntament amb el teatre i la música, la dansa és una de les tres arts escèniques que existeixen des de l'antiguitat.

Primavera en Dansa. «Cos a Cos» de la companyia Fil d’Arena

Obra que tanca la trilogia escènica 'LA SAL,' que parla sobre la migració. Iniciada al 2015 amb 'La sal que ens ha partit' que se centrava en els murs i fronteres físiques i seguida de 'Salt' el 2017 que posava el seu focus en la situació doblement vulnerable de la dona migrant.

En aquesta nova creació col·lectiva Fil d'Arena mira de forma crítica cap als "murs" de paper. La burocràcia com a eina de violència institucional per mantenir les persones migrants en situació d'inseguretat i vulnerabilitat, la "gàbia de ferro" de la burocràcia que el sociòleg Max Weber va assenyalar com el mal de la nostra societat moderna. Al parc de l’Estació.

Important. Aforament limitat: Reserveu el vostre lloc picant ací.

Dissabte 29 de maig
Parc de l'Estació.
19.30 h
Entrada gratuïta