Notícia

Projecte 'Contacontes' amb 'Contes de Poble' de Felip Kervarec

Entrades per al conta contes d'aquest divendres estan esgotades!!!

Projecte "Contacontes".

Continuem amb el projecte conta contes a la biblioteca. El divendres 30 de maig ens visitarà Felip Kervarec amb el seu espectacle: "Contes de Poble"

CONTES DE POBLE

Aquesta sessió el narrador explicarà històries de poble. Felip Kervarec és d’un poble menut ple de contes i faules i vol transmetre la idea que ser de poble significa formar part d’un món exclusiu, d’un món reservat a aquells que formen part d’un entramat social del qual difícilment poden eixir, ja que tot el seu veïnat es coneix i tenen relacions entre ell i fa que sorgisquen unes històries molt especials que les fa úniques. La seua màgia s’escamparà per tots els racons de cada poble on contarà: a les pedres que tenen un lloc molt especial perquè van salvar de les aigües, al gran arbre que ocupa la plaça Major, als espais recuperats, al camí fosc, a l'antiga font o als llavadors on les seues parets estan plenes de secrets.

Important. Aforament limitat: Reserveu el vostre lloc mitjançant el link següent: https://www.castellosom.es/webform/conta_contes_felip_kervarec_amb_

Divendres 28 de maig
Pati de la Biblioteca Pública Municipal "Joan Fuster".
18.00 h
Entrada gratuïta