Notícia

La recollida d'estris, 'trastos' i voluminosos es farà el pròxim dilluns 3 d'octubre

La recollida d'estris, 'trastos' i voluminosos es farà el pròxim dilluns, 3 d'octubre, per ser el dissabte 1 d'octubre.

Per tant, no cal treure'n cap estris, 'trasto' ni voluminós al carrer fins a la matinada del pròxim dilluns, 3 d'octubre.

Recordem que:

No cal treure més de quatre trastos (cadires, xicotets electrodomèstics...,) per casa o l'equivalent a quatre en un sol més gran (un sofà, un frigorífic, un armari ...). Si hi ha més, es guarden per a la següent quinzena o es porten a directament a l'ecoparc, on us donen punts (què són els ecopunts?) per rebaixar la taxa de tractament de RSU.

Pareu atenció en què a l'ecoparc també hi ha una limitació de les quantitats diàries que poden abocar individualment, perquè tothom puguem aportar sense saturar els contenidors. Cal ser solidaris i col·laboratius.

A l'entrada de l'ecoparc teniu una taula, on podeu comprovar quines són les quantitats i les limitacions temporals per a les diferents deixalles.

Als cartells de l'entrada podeu trobar aquestes indicacions i altres d'interés sobre quants, on i com dipositar els diferents residus i deixalles.

Us adjuntem les taules dels ecopunts que donen, per cada tipo d'enser que s'aporta directament  a l'ecoparc,  per obtenir més rebaixa en la taxa de tractament.Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny