Notícia

Encara pots inscriure't a la III Ruta Senderista diumenge 16 de maig

El proper diumenge 16 de maig tindrà lloc la III Ruta Senderista organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, amb un total de 14,5km i 250m de desnivell positiu.

L'eixida serà a les 08:00 hores des del Pavelló Municipal Antoni Escuriet. La ruta començarà en direcció cap a la Font Amarga, pujant la Pedrera i buscant l'Alberg de Santa Anna, on ens aturarem per a esmorzar i gaudir d'aquest espai natural. Després continuarem en direcció cap a una de les sendes poc conegudes, "La senda del Castanyero" amb unes vistes extraordinàries.

Es recomanable portar roba i calçat adequat, així com aigua per a hidratar-se i l'esmorzar. La ruta està pènsada per a persones que habitualment realitzen activitat física en la naturalesa.

Les inscripcions es realitzaran a través de l'adreça electrònica tecnicesports@castellosom.com o telefonant al 600 510 626 indicant els noms i cognoms dels assistents.

Serà obligatori l'ús de la mascareta en les zones urbanes i així com mantenir la distància de seguretat durant el transcurs de la ruta.

Vos esperem
Salut i muntanya!