Notícia

Exidia social del Club Multiesport 'El Castellet'

El passat diumenge 11, el Club Multiesport El Castellet celebrarem la tradicional EIXIDA SOCIAL. Com tots els anys, aprofitarem aquestes dates per a reunir-nos un gran nombre de socis i amics i gaudir d´un dia tots junts i poder compartir experiències, contar anecdotes i fer algunes rises per a tancar l´exercici 2016. Tal i com mana la tradició, a les 7 del matí eixiren unes quantes de les nostres a fer una caminada per la Font Amarga i les Salines, a les 8 del matí eixirem les qui  feren un recorregut per el terme de Castelló de 10 quilòmetres, a continuació gaudirem d´un esmorçar i un dinar per a tancar el nostre dia, el dia de l´Eixida Social. 
 

           
Enguany teniem molt que celebrar, ja que em obert el nostre Club a altres disciplines com el Triatló o caminar per la muntanya, fent així crèixer el nombre de socis i ampliant la nostra familia. 
           
Amb aquest esdeveniment, donem per tancat l´exercici i animant a totes les castelloneres i castelloners a que és sumen a formar part de la nostra familia que des dels últims anys no ha parat de crèixer i a partir d´ara s´ens obri un nou panorama ple de nous objectius i nous reptes de cara al proper any que promet ser apasionant.
           
També des del Club, aprofitem per a desitjar a totes unes BONES FESTES i que el nou any ens porte a totes SALUT I MES QUILÒMETRES!!
 


 
CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET
 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu