Notícia

Martin Navarro Plaza, campió Lliga Nacional de Curses d´Obstacles (OCR)

El passat diumenge 27 de novembre, el nostre company i amic Martin Navarro Plaza és va convertir en campió de la Lliga Nacional de Curses d´Ostacles OCR (Obstacle´s Course Racing) a la seua categoria i entrant a formar part del TOP10 del Ranking Nacional. 
           
Aquest esport està començant a consolidar-se a a tot l´estat espanyol, després de fer-ho ja a països com Holanda, Alemanya, etc. on ja és tot una realitat i per a qui no ho conega, és una derivació del Crossfit elevat a la màxima competició que simula els exercicis que realitzen els militars nordamericans en les seues preparacions. 
 


           
Doncs el nostre company, en la que ha sigut la primera lliga d´aquest tipus de curses s´ha proclamat campió, després d´aplegar en una magnifica quarta posició en l´última prova celebrada a Los Yebenes  (Castella La Manxa). Martí aplegava a aquesta cursa amb el títol de Campió de la Comunitat Valenciana a la butjaca i en un dia de plutja com el que va eixir ho va donar tot superant tots els obstacles als quals tenia que fer front, unes proves que ja de per si destaquen per al seua duressa, Martí va saber fer front a la climatologia i des de la primera prova on va tenir que carregar amb un sac d´arena de 20 q. i pujar una rampa molt pronunciada ja es va a donar que anava a patir de valent. Però Martí és un incansable i a partir d´ací, lluny d´anar a més va començar a adelantar a rivals, tot al mateix moment que augmentava la dificultat a cada prova que superava. Pujades, taules, murs, baixades, xarques, més pujades, més murs, cordes, alambrades, arrastres,…fins aplegar a l´última tanca, on una vegada dalt s´adona que va a ser Campió Nacional. 
           Ens alegrem moltísim per el nostre company per aquest magnifíc any, que ha sigut només la pistolada d´eixida al que creguem que va a ser una trajectoria plena d´èxits i de segur que va a donar molt que parlar en els pròxims anys a nivell Nacional i perquè no, a nivell Internacional. 

Enhorabona Campió de la Lliga Nacional i de la Comunitat Valenciana


CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET  
 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu