Notícia

Ajudes lloguer COVID-19 2021

/ Imagen de Shahid Abdullah en Pixabay

L'Ajuntament de Castelló informa que la Conselleria d'Habitatge destina 5 milions d'euros en la segona convocatòria d'ajudes al lloguer per a pal·liar els efectes de la COVID.

- Els formularis estan disponibles en la web de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge.

- El termini per a presentar les sol·licituds es prolongarà fins al 30 d'octubre.

L'Ajuntament de Castelló posa el telèfon 663 254 494 i el correu info@castellosom.es per ajudar i aclarir tota mena de dubtes relacionats en les ajudes lloguer COVID-19 2021.

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de la Direcció General d'Emergència Residencial i Funció Social, llança la segona convocatòria d'ajudes per a lloguer d'habitatge per a minimitzar l'impacte econòmic i social que continuen produint els efectes de la COVID-19. L'import de les ajudes ascendeix a 5 milions d'euros.

A partir d'aquest dilluns podran sol·licitar-se les ajudes, aprovades mitjançant Decret del Consell de data 11 de desembre i publicat el 15 del mateix mes en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En aquesta segona convocatòria s'estableix un termini més ampli, ja que romandrà obert fins al 30 d'octubre, donada la situació derivada pels efectes de la COVID-19.

A diferència de la convocatòria anterior, les sol·licituds s'aniran resolent a mesura que siguen presentades i la documentació exigida estiga completa, fins a esgotar el crèdit destinat per a atendre aquestes ajudes.

Segons informa la directora general d'Emergència Residencial, Pura Peris, a aquesta segona convocatòria d'ajudes podran accedir aquelles persones sol·licitants o unitats de convivència la sol·licitud de la qual va ser denegada en la primera convocatòria, a causa de la dificultat en l'aportació de la documentació exigida amb motiu de les limitacions establides durant el passat estat d'alarma.

Les sol·licituds poden emplenar-se mitjançant certificat digital o bé dirigir-se als registres administratius establits, sent necessari sol·licitar cita prèvia.

Poden accedir a tota la informació relativa a aquestes ajudes en la mateixa web de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica (consultar ací).

 

Mots clau
: Covid-19
Font
: