Notícia

La recollida de 'trastos' es farà el pròxim dilluns, 4 de gener

La recollida d'estris, 'trastos' i voluminosos es farà el pròxim dilluns, 4 de gener, per ser festiu divendres dia 1 de gener.

Des de la regidoria de Medi Ambient s'informa de la recollida de voluminosos i 'trastos'  del pròxim divendres, dia 1 de gener.

Per ser festiu el dia 1, no es farà el dissabte, sinó el laborable següent: el dilluns 4 de gener.

Per tant, no cal treure'n cap estris, 'trasto' ni voluminós al carrer fins la matinada del pròxim dilluns, 4 de gener.

Recordem que:

No cal treure més de quatre trastos (cadires, xicotets electrodomèstics...,) per casa o l'equivalent a quatre en un sol (un sofà, un frigorífic, un armari ...). Si hi ha més, es guarden per a la següent quinzena o es porten directament a l'ecoparc, on us donen punts (què són els ecopunts?) per rebaixar la taxa de tractament de RSU.

Pareu atenció en què a l'ecoparc també hi ha una limitació de les quantitats diàries que poden abocar individualment, perquè tothom puguem aportar sense saturar els contenidors. Cal ser solidaris i col·laboratius. A l'entrada de l'ecoparc teniu una taula, on podeu comprovar quines són les quantitats i les limitacions temporals per a les diferents deixalles.

Als cartells de l'entrada podeu trobar aquestes indicacions i altres d'interés sobre quants, on i com dipositar els diferents residus i deixalles.

Us adjuntem les taules dels ecopunts que donen, per cada classe d'estris (trasto) que s'aporta directament a l'ecoparc, per obtenir més rebaixa en la taxa de tractament.

Des de l’Àrea de Medi de l’Ajuntament de Castelló es vol remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics.

Així mateix, els recordem l’horari de l’Ecoparc i el del més pròxim quan el d’ací està tancat que és el d’Alzira.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu