Notícia

Castelló rebrà els Reis Mags d'Orient hui dimarts 5 de gener

Visita Reis Mags any 2019
Visita Reis Mags any 2019 / Foto: Joanjo Puertos

Com ja vàrem informar fa unes setmanes, els Reis Mags d'Orient, dins del seu llarg viatge per repartir els regals de totes les xiquetes i xiquets, faran parada a Castelló el pròxim dimarts 5 de gener.

La comitiva reial eixirà a partir de les 17.00 hores des de la Plaça de l’Ajuntament i avisarem de l’eixida de ses majestats als més menuts amb un xicotet castell de focs d’artifici.

Com ja anunciàrem, aquest any Melcior, Gaspar i Baltasar faran un recorregut per tots els carrers de Castelló amb cotxes clàssics descapotats perquè tot el poble els puga veure des de finestres, balcons o a la porta de les cases, però sense que ningú seguisca la comitiva per tal d’evitar aglomeracions de gent.

El poble es dividirà en 3 sectors on cada rei farà la seua cavalcada acompanyada per un grup d’animació amb cavalls i estrelles de llum. Recordem que per motius sanitaris no es repartiran ni joguets ni caramels.

Convidem totes les xiquetes i xiquets, que al pas del rei per les seues cases, canten la cançó del 'Senyor Rei jo estic ací', perquè ses majestats agafen forces per repartir tots els regals a la nit del dimarts.

A més, el proper diumenge 3 a partir de les 11.00 h. els emissaris reials recolliran les cartes per als Reis Mags. Per tal de descentralitzar l’esdeveniment, es farà un recorregut pel poble amb un gran tricicle, a més aquest aparell, realitzarà certes parades de recollida que podreu veure al plànol adjunt (Pl. de l'Ermita, Pl. País Valencià, Pl. Pepe Roig, cantonada de l'Av. Blasco Ibáñez amb el Family Cash, Pl. de l'Església, Parc de l'Estació i Pl. de l'Ajuntament) on els emissaris reials rebran les cartes dirigides als Reis Mags i, mitjançant uns instruments màgics evitaran el contacte directe i mantenir la distancia de seguretat.

De nou, demanem la màxima responsabilitat a tota la població, ja que el fet que aquesta cavalcada siga un èxit i una il·lusió per als nostres menuts depèn de les actituds que adoptem totes i tots com a ciutadania responsable.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu