Notícia

El Club de Lectura: ‘La cinquena planta’ de Manuel Baixauli des de la segona planta de l’Obrera

El passat 26 de novembre, va tenir lloc la sessió mensual del Club de Lectura de Castelló. El llibre que havíem triat era La cinquena planta, de Manuel Baixauli i tinguérem la gran satisfacció de comptar amb la presència del seua autor. Baixauli és, sens dubte, un dels millors escriptors en la nostra llengua de l’actualitat.  Reconegut abastament per crítica i públic és un dels pocs autors valencians que es llegit i apreciat a les dues bandes del Sènia.

La sessió transcorregué en un clima agradabilíssim, en el qual autor i lectors tinguérem una conversa franca, relaxada i de certa profunditat. Podríem dir que va ser una experiència veritablement plaent. Durant una estona ens immergirem en el món tan peculiar, inquietant i captivador alhora, que genera la prosa de Baixauli. Una sessió que no va deixar indiferent ningú i que alguns recordarem amb estimació.

El Club de Lectura continuarà amb altres lectures a raó d’una per mes. Gràcies a un conveni entre biblioteques els assistents poden gaudir del llibre a llegir en préstec. És quelcom obert, gens elitista i al que esteu tots i totes convidats. Vos avancem els títols dels llibres que llegirem pròximament:

“La passejadora de gossos” de Francesc Bodí

“L’assassí que estimava els llibres” de Martí Domínguez

 Estarem encantats de veure-vos en les sessions mensuals.

Font
: