Notícia

Recomanem que utilitzeu l'aplicació de Telegram per a rebre les nostres notícies

Comunicat a tots els usuaris d’EL MIRAGALL que reben les notícies mitjançant els canals de WhatsApp

Estem observant que en els últims mesos que gran part de les notícies que enviem pels canals de WhatsApp no són rebudes per tots els nostres usuaris, els motius són completament aliens a nosaltres, creiem que el motiu es que la missatgeria d`aquest mitja ha augmenta considerablement i no dóna abast als 12 grups de difusió que tenim.

Us recomanem que instal·leu i ens seguiu per TELEGRAM, que és una aplicació com el WhatsApp, però està molt més millorada i NO té problemes.

Per a seguir-nos en Telegram, l'usuari ha de baixar del seu Google Play Store o d'App Store - Apple depenent de la marca del seu mòbil l'aplicació de telegram.

Una vegada instal·lada i introduït el vostre número de telèfon i verificat el mateix heu de buscar en el cercador del xat @elmiragall, una vegada aparega el nom sols cal seleccionar i adherir-se, per donar-se de baixa es pot fer des de la mateixa aplicació.

També podeu demanar l'ALTA quan la teniu instal·lada l'aplicació de Telegram al nostre número de telèfon 662 652 353 i ús enviarem un enllaç perquè sols clicant vos unireu al canal.

Recordeu que també ens podeu seguir a través de les xarxes socials o en la mateixa web http://elmiragall.org

Disculpeu les molèsties.

Joanjo Puertos

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny