Notícia

Participa demà i 'Implica't des de casa, Prou Agressions'

'Implica't des de casa, PROU AGRESSIONS' per l'eliminació de la Violència contra les dones

Participa demà col·locant un símbol morat visible des de l'exterior a la teua casa, fes una foto i envia-la al Whatsapp o Telegram del Miragall per a formar part d'un àlbum que realitzarem amb totes les fotos rebudes.

La violència de gènere, la violència contra les dones és la màxima expressió del terrorisme masclista actual, i les dades ens mostren dolorosament els assassinats de dones que lluiten per la seua llibertat i per la dels seus fills i filles. Eradicar aquesta xacra social és tasca que ens afecta a totes les persones de la societat.

L'Ajuntament de Castelló està compromès amb l'eradicació de les violències contra les dones en totes les seues manifestacions i amb aquesta campanya es planteja com a objectius sensibilitzar, previndre i actuar contra la violència de gènere i qualsevol discriminació per raó de gènere; i desenvolupar mecanismes per a actuar enfront aquesta discriminació.

Amb aquest motiu el dia 25 de novembre, Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra les Dones, l'Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i amb la col·laboració d'AFICAS Castelló, Associació de Dones Progressistes Angelina González de Castelló, Ames de Casa Tyrius Vva. de Castellón i la Junta Local Contra el Càncer de Castelló ha organitzat aquest any una campanya de sensibilització anomenada 'Implica't des de casa, PROU AGRESSIONS'.

La campanya consisteix en col·locar un símbol morat visible des de l'exterior a la teua casa, fer una foto i enviar-la al whatsapp o télegram del Miragall per a formar part d'un àlbum que realitzarem amb totes les fotos rebudes, des de la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, AFICAS Castelló, Associació de Dones Progressistes Angelina González de Castelló, Ames de Casa Tyrius Vva. de Castellón i la Junta Local Contra el Càncer de Castelló conviden a tota la ciutadania, col·lectius, i associacions a participar des de casa en aquesta iniciativa.

Amb aquesta Campanya per a l'eradicació de les violències contra les dones 'Implica't des de casa, PROU AGRESSIONS', l'Ajuntament de Castelló pretén sensibilitzar la ciutadania castellonera perquè ajuden a previndre, detectar i actuar per a fer front a totes les formes de violència contra les dones.

25 de novembre, Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra les Dones, 'Implica't des de Casa, PROU AGRESSIONS'.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny