Notícia

Fem xarxa, fem igualtat

/ Imatge: pixabay.com

Des de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta, en col·laboració amb la Direcció General de l’Institut de les Dones, les mancomunitats valencianes de la Xarxa Valenciana d'Igualtat i els Centres de Dona Rural del nostre territori, ens complau convidar-vos al segon webinar formatiu del projecte Fem Xarxa, Fem Igualtat el qual podrà ser seguit de manera telemàtica el dijous 5 de novembre, a les 12 hores.

“Pressupostos públics amb enfocament de gènere” a càrrec de Mònica Gil Junquera, Agent d'Igualtat de l’Ajuntament de Quart de Poblet.

El projecte Fem Xarxa, Fem Igualtat és una iniciativa promoguda per les unitats d'igualtat de vint mancomunitats valencianes amb la finalitat de facilitar recursos i formació en línia en matèria d'igualtat a personal dels ajuntaments i a la ciutadania, i que servirà als ajuntaments per a seguir treballant l’incorporació de la perspectiva de gènere en les seues polítiques municipals i promoure la igualtat entre la societat civil.

Altres xerrades

Esperem que vos resulte d'interés i que pugueu participar, així com difondre la informació entre els vostres contactes. És imprescindible emplenar el formulari d'inscripció per a poder accedir a l'esdeveniment o bé enviar un correu a la direcció: femxarxa.femigualtat@gva.es amb les vostres dades de contacte (nom, cognoms, DNI/NIE, correu electrònic i organisme provinent).

Qualsevol dubte podeu contactar amb l’Equip de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la  Mancomunitat de la Ribera Alta, igualtat@manra.org, tel. 96.241 41 42 Ext.125.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny