Notícia

Demà a Castelló, celebrem la festivitat del 9 d’Octubre

/ Foto: Joanjo Puertos

Demà a Castelló, celebrem la festivitat del 9 d’Octubre el dia de totes les valencianes i valencians. Demà divendres, 9 d'octubre, és dia de celebració, festiu i on nosaltres, les valencianes i valencians gaudim del nostre dia, però aquest any ens tocara fer-ho d'una altra forma.

A Castelló celebrarem el 9 d'octubre amb el tradicional concert que ens oferirà la nostra Lira Castellonera, un concert on gaudirem de música valenciana i a més de la veu del cantautor local Rafa Estrada.

Al descans d'aquest concert, des de l'Ajuntament volem aprofitar la festivitat del 9 d'octubre, per tal d'agrair a les persones i a les organitzacions que ajudaren al nostre poble en la lluita contra la pandèmia.

Celebració del 9 d'Octubre de 2016

Volem reconéixer els valents i les valentes que, mentre la majoria estaven a casa confinats, van treballar perquè ningú ens faltara de res, col·laboraren pel bé del nostre poble. A tots ells i elles, en aquest xicotet homenatge, els direm que moltes gràcies per tot el que han fet per Castelló.

En acabar el concert, a les 14:00, el Parc de l'Estació acollirà de nou la mascletà per a celebrar aquest gran dia, aquesta vegada serà disparada per la pirotècnia Crespo d'Alzira.

Com veieu, no tindrem la passejada cívica ni el refrigeri de desprès de la mascletà, com a mesures de seguretat, ja que considerem que aquests actes que cada any aglutinen centeners de persones, podria ser perjudicial en aquest moment, però tornarem de nou per poder celebrar aquesta gran festa com cal.

Aprofitem per recordar a tota la ciutadania que no s'ha d'abaixar la guàrdia, de l'esforç de cadascú s'esdevé el benestar de totes i tots. Posem-nos la màscara, guardem la distància i evitem els contactes socials.

Celebrem totes i tots el nostre dia, el de les valencianes i valencians!

Mots clau
: 9 doctubre