Notícia

Concert 9 d'Octubre de la Banda Simfònica 'Lira Castellonera'

/ Fotos: Joanjo Puertos / Concert 9 d\'Octubre de la Banda Simfònica \'Lira Castellonera\' 2019

DATA: 9 d’0ctubre
HORA: 12:00 h
LLOC: Auditori Municipal Rex de Castelló. 

En aquest concert la Societat Musical Lira Castellonera amb la seua Banda Simfònica vol retre un homenatge a totes i tots els valencians en el seu dia.

En la primera part Interpretarem obres dels més emblemàtics mestres  valencians, des d'aquells que donaren inici al s. XX com és Pedro Sosa amb "Lo Cant del valencià" i el mestre Asins Arbó, passant per el volgut José Serrano i Luís Martí Alegre, fins a arribar al jove compositor canalense David Penadés, del qual escoltarem "Al·legories a la Muixeranga".

Ja en la segona part comptarem amb l’actuació conjunta del nostre cantautor Rafael Estrada i la Banda Simfònica, gràcies als arranjaments de Carlos Benetó Grau.

Entre les dues parts, l’Ajuntament de Castelló, farà entrega dels guardons del 9 d’octubre a les persones, empreses i entitats que han ajudat de forma considerable al llarg de la pandèmia que estem sofrint per la Covid-19.

Pensem que gaudireu perquè hem fet tot el possible per poder oferir al nostre poble la música que ens representa amb un toc especial contemporani. 

Us esperem i pensem que gaudireu molt. Esperem que passeu una bona estoneta amb nosaltres i que us fem sentir per moments d’allò més bé.

Informen que l’aforament serà reduït.

Preguem que recolliu les entrades al Local de la Societat, els dies 5, 6 i 7 d’octubre, des de les 19:30 h fins a les 21:30 h. Donatiu socis: 3 €. Donatiu no socis: 5 €. 

No són numerades, i l’entrada per aquells que trieu butaques amfiteatre serà per la porta principal de l’Auditori, carrer Major.

Aquells que trieu butaques platea, haureu d’accedir a l’Auditori per la porta ubicada al carrer Ignasi Franco. 

Respecteu les butaques que no es poden ocupar, les quals estaran marcades. Us demanem que vingueu prompte. A l’entrada serà necessari rentar-se les mans en gel hidroalcohòlic i el control de la temperatura. I la mascareta serà obligatòria durant tot l’espectacle. 

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres i estar ahí sempre donant-nos el vostre suport. 

Primera part

Obres:

1. Valencianeta...Luis Martí
2. Valencia Canta...José Serrano
3. La flor del taronger...M. Asins Arbó
4. Lo cant del valencià...Pedro Sosa
5. Al.legories a la Muixeranga...David Penadés

Segona part

Lira & Rafa Estrada

1. Obertura
2. Ofrena
3. Moreneta del meu cor
4. Plou
5. Camí de la font amarga
6. Seràs el rent
7. Carrickfergus
8. Temps, temps, temps

Música: Rafa Estradra
Arranjament: Carlos Benetó

Societat Musical Lira Castellonera