Notícia

Cursos gratuïts PATER-Pacte Territorial per a l’Ocupació en la Ribera

El Consorci de la Ribera (Mancomunitat de la Ribera Alta i Mancomunitat de la Ribera Baixa) ha organitzat a través del PATER (Pacte Territorial per a l’Ocupació en la Ribera) dos cursos GRATUÏTS sobre ocupacions/especialitzacions en el sector de la construcció amb altes perspectives d’eixida laboral.
 
Aquests cursos compten amb finançament de la Unió Europea i són el resultat de la investigació d’un programa europeu liderat pel PATER, Connecting People for Green Skills: 
1. Curs d’inspector tècnics d’edificis (arquitectes, enginyers, tècnics d’inspecció)
2. Curs d’agent comercial expert en materials (nivell operari)
 
L’oferta formativa està dirigida a persones desocupades o treballadors en actiu que vulguen millorar la seua ocupabilitat. La formació és semi-presencial i s’oferirà de manera gratuïta als treballadors (en actiu o desocupats) de la Ribera del Xúquer. 
 
S’adjunten documents adjunts amb els programes, díptics i altra informació dels cursos per a la seua difusió. (Les places són limitades). 
 
La inscripció del curs es pot fer online mitjançant la web de PATER, la pàgina de Facebook de l’entitat o els següents formularis: 
    a) CURS TÈCNIC: http://goo.gl/forms/In7Jm5bjsn 
    b) CURS OPERARI: http://goo.gl/forms/4qGw6PGJm0 
 
Els interessats també poden cridar al tlf.: 962 414 142 o enviar un correu amb les seues dades personals a xmlero@pater.es
 
       
 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny