Notícia

S'obri el procés electoral a la Societat Musical Lira Castellonera

/ Fotos: Joanjo Puertos

T'agradaria participar activament en el dia a dia de la Societat Musical Lira Castellonera?

Aleshores aquesta és la teua oportunitat per formar part de la Junta Directiva de la Societat.

La Societat Musical Lira Castellonera i l'Associació Cultural Escola de Música la Lira convoca eleccions a la Junta Directiva.

D'acord amb els Estatuts de la Societat Musical Lira Castellonera s'informa que la Junta Directiva actual cessa després d'una durada de quatre anys.

A la sessió extraordinària de l'assemblea General, celebrada el passat 3 de setembre de 2020, es va nomenar la Junta Electoral per regular el procés electoral i establir el calendari, del qual s'informa:

.- Del 14 al 30 de setembre (amb dos inclosos): Presentació de candidatures. La llista de cada candidatura ha de reflectir un mínim de huit socis i un màxim de catorze. Es lliurara en horari de Secretaria.

.- Dilluns 5 d'octubre: Votacions de les candidatures, des de les 19.00 h fins a les 21.00 h, al local de la Societat Musical Lira Castellonera. Allí disposareu de les butlletes amb les Ilistes que accedeixen a formar la Junta Directiva.

La societat informa que qualsevol dubte o aclariments podeu resoldre trucant per telèfon a la Musical 684414753 o acudint allí. També podeu consultar els Estatus de la Societat o demanar-los.

Esperem la màxima col·laboració i implicació de socis. Gràcies.

La Junta Electoral de la S.M. Lira Castellonera està formada per: Vicente Jesús Climent Mateu, Mila Grimaltos Vidal, Eugenia Martí Puertos i Vicente Francés Cuenca.