Notícia

Concurs de creació de la imatge de l’auela Pinta

/ Cova de l’auela Pinta - Fotos Joanjo Puertos

Bases concurs de creació de la imatge de l’auela Pinta.

Diuen que dalt el turó del Castellet, amagada en una cova viu l’auela Pinta. Una dona bruta i despentinada que de tant en tant baixa al poble de Castelló per endur-se als xiquets i xiquetes malcreguts i descarats que no fan cas ni a son pare ni a sa mare. Ningú ha vist mai aquesta dona, de la que sabem que va despentinada perquè no té una pinta per aclarir els cabells. I encara que molt es parla, ningú coneix exactament el lloc on es troba la cova que li serveix de refugi, i on amaga els xiquets i xiquetes que aconsegueix emportar-se de les seues llars per túnels i camins desconeguts que uneixen el turó del Castellet amb el poble de Castelló.

Extracte de les bases de la convocatòria per a la realització de la imatge de l’auela pinta.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vva. de Castellón, fa un concurs obert per a l’encàrrec d’un treball consistent en la realització de la imatge de l’auela Pinta.

El concurs està dotat amb un premi de 500 euros. La imatge premiada passarà a ser propietat de l’ajuntament de Vva. De Castellón qui podrà modificar el disseny per adaptar-lo a les activitats lúdiques i didàctiques que dissenye al voltant de la llegenda de l’auela pinta.

Les propostes presentades seran originals i inèdites, amb tota llibertat tècnica sempre que la seua reproducció no plantege dificultat.

Els projectes hauran d’enviar-se com a data límit el 30 de setembre de 2020.

El Castellet