Notícia

Accions de prevenció i contenció de la COVID19 a Castelló

/ Foto: Joanjo Puertos

L'Ajuntament de Castelló informa de les accions de prevenció i contenció de la COVID19 a Castelló

Al llarg de tot l’estiu hem continuat fent desinfeccions diàries dels parcs infantils i les zones d'esplai, a més dels tractaments preventius habituals contra els mosquits a les zones verdes i altres insectes (panderoles) de les diferents zones del casc urbà.

Ara, davant la situació de la COVID19, l'Ajuntament de Castelló ha reactivat, ampliat i intensificat les accions i mesures preventives de desinfecció i salubritat dels espais públics.

En les primeres hores del dia, estem ampliant els tractaments de desinfecció al mobiliari urbà de places i avingudes (banquets i zones d'esplai) i als accessos als centres de més afluència de persones (centre de salut, ajuntament, mercat, centres comercials, farmàcies, entitats bancàries, ...).

Però, tot açò no aprofitarà de res si no fem cas de les mesures i recomanacions de protecció individuals dictades per les autoritats sanitàries.

Els darrers dies també hem recuperat la desinfecció sistemàtica, de dilluns a divendres, de voreres dels carrers de cadascun dels cinc sectors el poble (Calvari, Centre, Carretera, Horts de Llevant i Califòrnia). Ara, a l'estar muntades les terrasses dels bars i atenent les darreres recomanacions de la Conselleria de Sanitat, les farem per pressió i arrastre, de matí i amb els recursos de l'Ajuntament.

Continuarem deixant obertes les tapes dels contenidors del fem que s'utilitzen habitualment, per no tocar-les amb les mans, minvant les possibilitats de contagis, facilitant el dipòsit de les bosses del fem, de les deposicions dels gossos i dels elements de protecció inservibles.

En consonància amb aquesta mesura, per estalviar molèsties i mals olors al veïnat, hem de procurar -ara més que mai- que les bosses del fem estiguen el mínim temps possible als contenidors, exposats al sol i la calor ambiental; per la qual cosa hem cregut convenient i adequat 'recuperar l'horari per dipositar les bosses del fem'.

Per tant, a partir d’ara, com diuen els cartells col·locats als contenidors del fem,

'Sols podrem dipositar les bosses del fem entre les 19 hores i les 3 hores de la matinada següent'.

Amb la col·laboració activa de totes i tots pel respecte de totes les normes i mesures de prevenció millorarem la salubritat del nostre espai públic i la salut de tots nosaltres.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu