Notícia

Concert homenatge a la 'Música Festera' - projectat

/ Fotos: Joanjo Puertos

El pròxim diumenge 23 d’agost de 2020 a les 22.00 h, a la placa de l'Ajuntament de Castelló, concert projectat.

Homenatge a la MÚSICA FESTERA
 a la MÚSICA de JEF PENDERS

Imàtgens del Concert de Festes 2019 - fotos Joanjo Puertos

Projecció en primícia del CONCERT gravat per la Banda Simfònica Lira Castellonera en homenatge a la MÚSICA FESTERA i a la MÚSICA de JEF PENDERS. D’esta manera la Societat Musical Lira Castellonera ret l’homenatge anual a la MÚSICA FESTERA, especialment en les circumstàncies excepcionals dels darrers mesos, en què s’han suprimit els actes festius.

Cal recordar!!!

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.