Notícia

Cinema d'Estiu 2020, aquest dijous 'El parque màgico'

El parque màgico

June (Brianna Denski) és una nena optimista i alegre que un dia descobreix un parc d'atraccions anomenat "Wonderland" amagat al bosc. Allà coneix una sèrie de divertits animals que li expliquen que el parc, la seua llar durant molts anys, està pràcticament en ruïnes. Sols June, amb l'ajuda de la seua imaginació i dels seus nous amics, podrà arreglar per salvar així als animals que hi habiten, portant de tornada la màgia a un lloc de somni.

A més a més, continuem a l'igual que l'any passat amb els curts de la MICE, a cada sessió projectarem un curt del 2020. Aquest dijous visualitzarem el curt "Guardians i guardianes del planeta" de l'alumnat de 1er de primària del CEIP Severí Torres.

Guardians i guardianes del planeta

Aquest vídeo va sorgir d'un treball sobre Greta Thunberg dut a terme a classe. L'alumnat es va interessar sobre el canvi climàtic i les seues conseqüències i es comprometen a ser guardians del planeta.

PROTOCOL COVID CINEMA D’ESTIU

Enguany degut a la Covid-19 es prendran les mesures següents higièniques i de distanciament social per la seguretat del públic assistent:

Aforament limitat.

2 accessos: Un pel carrer Ramon i Cajal i l’altre per carrer Major amb l'ús obligatori de la mascareta, respectant la distància de seguretat i gel hidroalcohòlic.

Per evitar aglomeracions, l’accés a la plaça s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.
Pati de butaques: cadires disposades per a 1 persona, parelles i grups de 3, en cas de no poder mantenir la distancia de seguretat serà obligatori l'ús de la mascareta.
Les persones usuàries del cinema hauran de dur mascareta, només se la podran llevar una vegada assegudes en la seua cadira.
Durant la pel·lícula: S’ha d’evitar transitar per la plaça, entrar i eixir.
Eixides: Les persones usuàries del cinema no mouran les cadires i abandonaran la plaça amb l’ús obligatori de la mascareta.
Responsabilitat: l’Ajuntament confia en el civisme dels seus veïns i veïnes, per acomplir les normes de distanciament social i higiene per la seua pròpia seguretat i la de la resta de persones usuàries.