Notícia

L'ecoparc amplia l'horari aquest mes de juliol

/ Foto: Joanjo Puertos

Des de hui fins al dia 31 de juliol de 2020 ampliem l'horari de l'ecoparc per a compensar les hores corresponents a les dues setmanes d'abril en les quals va tindre un horari reduït per la COVID-19.

L'horari extraordinari COVID-19 és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i de 16 a 19 h, els dissabtes de 9 a 14 h.

Recordem que la recollida de trastos i voluminosos es realitza l'1 i 15 de cada mes i, si foren diumenges o festius, el primer laborable següent.

No cal treure més de quatre trastos (cadires, xicotets electrodomèstics, …) per casa o el equivalent a quatre en un sol (un sofà, un frigorífic, un armari …). Si hi ha més, es guarden per a la següent quinzena o es porten a l’ecoparc, on us donen punts (què són els ecopunts?) per rebaixar la taxa de tractament de RUS.

Pareu atenció en què a l’ecoparc també hi ha una limitació de les quantitats diàries que poden abocar individualment, perquè tothom puguem portar sense saturar els contenidors. Cal ser solidaris i col·laboratius.

Als cartells de l’entrada podeu trobar aquestes indicacions i altres d’interés sobre on i com dipositar els diferents residus.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu