Notícia

Cinema d'Estiu 2020, aquest dijous 'Green Book'

Aquest dijous continuem amb el Cinema d'Estiu. A la plaça de l'Om, 22.00 h.

Green Book

Any 1962. Tony Lip (Viggo Mortensen) és un rude italoamericà del Bronx que és contractat com xofer del virtuós pianista negre Don Shirley (Mahershala Ali). Tots dos emprendran un viatge per fer una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tenir present "El llibre verd", una guia que indicava els pocs establiments on s'acceptava als afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les que el destí unirà, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de les seues vides.

A més a més, continuem a l'igual que l'any passat amb els curts de la MICE, a cada sessió projectarem un curt del 2020. Aquest dijous visualitzarem el curt "Pepe Cacotas" Alumnat de 4 anys d'Infantil del CEIP EL GARBÍ, L'Eliana. Director Paco Pitarch

Pepe Cacotas

Un xiquet és raptat per un cuiner boig que vol posar-lo a la paella


 

PROTOCOL COVID CINEMA D’ESTIU

Enguany degut a la Covid-19 es prendran les mesures següents higièniques i de distanciament social per la seguretat del públic assistent:

Aforament limitat.

2 accessos: Un pel carrer Ramon i Cajal i l’altre per carrer Major amb l'ús obligatori de la mascareta, respectant la distància de seguretat i gel hidroalcohòlic.

Per evitar aglomeracions, l’accés a la plaça s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.
Pati de butaques: cadires disposades per a 1 persona, parelles i grups de 3, en cas de no poder mantenir la distancia de seguretat serà obligatori l'ús de la mascareta.
Les persones usuàries del cinema hauran de dur mascareta, només se la podran llevar una vegada assegudes en la seua cadira.
Durant la pel·lícula: S’ha d’evitar transitar per la plaça, entrar i eixir.
Eixides: Les persones usuàries del cinema no mouran les cadires i abandonaran la plaça amb l’ús obligatori de la mascareta.
Responsabilitat: l’Ajuntament confia en el civisme dels seus veïns i veïnes, per acomplir les normes de distanciament social i higiene per la seua pròpia seguretat i la de la resta de persones usuàries.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny