Notícia

Cinema d'Estiu 2020, aquest dijous 'Dolor i Gloria'

Aquest dijous 02 de juliol de 2020 comencem amb el Cinema d'Estiu. A la plaça de l'Om, 22.00 h.

Dolor y Gloria

Narra una sèrie de retrobaments a la vida de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs. Alguns d'ells físics, i altres recordats, com la seua infància en els anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat, així com el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d'aquest amor quan encara era està viu i palpitant, l'escriptura com a única teràpia per oblidar l’inoblidable, el primerenc descobriment de cinema, i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant. "Dolor i Glòria" parla de la creació, de la dificultat de separar-la de la pròpia vida i de les passions que li donen sentit i esperança. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent de tornar a escriure.

A més a més, continuem a l'igual que l'any passat amb els curts de la MICE, a cada sessió projectarem un curt del 2020. Aquest dijous visualitzarem el curt "Guardians i guardianes del planeta" de l'alumnat de 1er de primària del CEIP Severí Torres.

Guardians i guardianes del planeta

Aquest vídeo va sorgir d'un treball sobre Greta Thunberg dut a terme a classe. L'alumnat es va interessar sobre el canvi climàtic i les seues conseqüències i es comprometen a ser guardians del planeta.

PROTOCOL COVID CINEMA D’ESTIU

Enguany degut a la Covid-19 es prendran les mesures següents higièniques i de distanciament social per la seguretat del públic assistent:

Aforament limitat.

2 accessos: Un pel carrer Ramon i Cajal i l’altre per carrer Major amb l'ús obligatori de la mascareta i respectant la distància de seguretat.

Control de temperatura a l’accés i gel hidroalcohòlic.

Per evitar aglomeracions, l’accés a la plaça s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.

Pati de butaques: cadires disposades per a 1 persona, parelles i grups de 3, en cas de no poder mantenir la distancia de seguretat serà obligatori l'ús de la mascareta.

Les persones usuàries del cinema hauran de dur mascareta, només se la podran llevar una vegada assegudes en la seua cadira.

Durant la pel·lícula: S’ha d’evitar transitar per la plaça, entrar i eixir. Els accessos romandran tancats, per tant si algú ix del recinte ja no podrà entrar.

Eixides: El personal de l’ajuntament del cinema controlarà l’eixida del recinte; les persones usuàries del cinema no mouran les cadires i abandonaran la plaça amb l’ús obligatori de la mascareta.

Responsabilitat: l’Ajuntament confia en el civisme dels seus veïns i veïnes, per acomplir les normes de distanciament social i higiene per la seua pròpia seguretat i la de la resta de persones usuàries.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu