Notícia

Castelló manté les franges horàries per a fer esport i passeig

/ Imagen de Myriam Zilles en Pixabay

El Govern matisa en el BOE l'anunci que va fer dissabte 16 de maig Pedro Sánchez i estableix que per a deslliurar-se de les franges horàries per a l'esport o el passeig també cal tindre menys de 100 habitants per km2, cosa que no compleix la localitat de Castelló.

Poalada d'aigua freda. Castelló comunica ja de forma oficial a la seua ciutadania que hauran de seguir mantenint les franges horàries per fer esport o passejades per a adults i per a la població infantil. S'havia donat per fet que ja no s'hauria de complir amb aquestes franges des que dissabte passat el president del Govern, Pedro Sánchez, anunciara que la llibertat d'horaris, de la qual ja gaudien les poblacions de menys de 5.000 mil habitants, s'estendria també a les que en tenen menys de 10.000. En aquesta última forquilla es troba Castelló.

No obstant això, l'ordre de l'executiu que ha entrat en vigor aquest divendres venia amb lletra menuda: a més de no sobrepassar els 10.000 habitants, les poblacions han de tindre una densitat inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat. I eixe és un requisit que no complim (355 habitants per km2). Així que lamentat-ho molt tornem a les franges horàries que teníem la setmana passada i tampoc podran obrir els bars per menjar dins del seu local.

Ànim que prompte tot passarà.

Estem fent-ho bé i això ens portara a superar aquesta situació.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu