Notícia

S'intensifiquen els tractaments específics contra els insectes a Castelló

/ Fotos: Paco Murcia

Es compleixen ja unes setmanes que les regidories de Sanitat i Medi de l’Ajuntament de Castelló mitjança'n l'empresa LoKimica-control de plagues iniciaren els primers tractaments preventius contra la presència de les diferents espècies de mosquits i altres vectors com la mosca negra que es poden trobar al poble. I setmanes després, l’empresa encarregada de la gestió i personal de l’Ajuntament continua revisant i aplicant els diferents tractaments contra la proliferació de vectors (mosquits i mosca negra i altres) amb la feina d’aplicació de diferents tècniques per a la seua eradicació.

D’aquesta forma, durant els últims dies s’han augmentat les fumigacions amb material antimosquits, tractaments molt específics i de xoc per a l’eliminació dels exemplars, aquesta vegada es tracta d’intervencions al voltant d'espais arrimats al casc urbà. Aquesta última fase s’allargarà fins que les altes temperatures remitisquen ja que Castelló és un poble propens a tindre aquests insectes degut a la proximitat dels dos rius que ens bordegen.

Així, després dels treballs realitzats en diversos punts del poble continuen aplicant-se els tractaments en aquest cas polvoritzats i sempre de forma individualitzada.

D’aquesta forma, l’Ajuntament de Castelló continua endavant amb uns tractaments que des de l’inici de l’any que es realitzaren les primeres labors preventives, després s’han realitzat revisions periòdiques aplicant-se els diferents tractaments segons l’estat larvari o de creixement dels vectors (mosquits i mosca negra i altres), i ara seguim amb l’aplicació de tractaments en punts concrets on haja pogut haver-hi algun tipus de proliferació.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu