Notícia

Teatre en anglés per a Secundària

teatre en anglés
teatre en anglés

El passat dilluns, 1 de febrer, l'alumnat d'Ensenyament Secundari  dels col·legis Hernández i Sto. Domingo i de l'IES Vicent Gandia de Castelló assistiren a  "La Matinal de Teatre en Anglés" a l'Auditori Rex.

A primeres hores del matí els agents de la Policia Local prepararen un dispositiu que permetera -amb els mínims i imprescindibles talls del trànsit del carrer Major- l'accés de l'utillatge de la companyia a l'escenari de l'auditori i, més tard, les repetides entrades i eixides de l'alumnat a l'auditori amb la màxima seguretat per a les persones.

Des de  les  nou i mitja del matí la Moving On Theatre Company va posar en escena l'obra  "One Way Ticket", en sessions adaptades als diferents nivells de competència lingüística de l'alumnat. Primer per a l'alumnat de primer, segon i tercer d'ESO  i més tard per a l'alumnat de quart i els dos cursos del batxillerat.

En el transcurs de les sessions l'alumnat va observar amb atenció les representacions dels actors i va participar activament en els moments que els ho requerien des de l'escenari. D'aquesta manera passaren una matinal aprenent divertint-se o divertint-se i aprenent sense adonar-se'n.

La Comissió d'Activitats Extraescolars del Consell Escolar Municipal  agraeix a totes les persones que han intervingut en aquesta Matinal la seua participació i col·laboració per aconseguir els millors resultats i rendiments.  

Per al tercer trimestre ja estem preparant una matinal de teatre en anglés per a l'alumnat de Primària dels centres docents de Castelló.

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny