Notícia

Convocatòria de PEI necessitats bàsiques i econòmiques d’infància. Covid-19

/ Imagen de klimkin en Pixabay

Prestacions Econòmiques Individualitzades en concepte de necessitats bàsiques i prestacions econòmiques d’infància per atendre les necessitats bàsiques per fer front a l’impacte social de la Covid-19

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha subvencionat a les entitats locals amb serveis socials d'atenció primària, per a implementar prestacions bàsiques a efectes de fer front a l'impacte social del COVID-19. Es tracta de  prestacions econòmiques per a persones i/ o unitats familiars que a causa de l'impacte del Covid-19, que  no disposen de recursos per a cobrir les necesitats bàsiques i prestacions econòmiques d'infància.

Aquestes sol·licituds poden tramitar-se a partir de la publicació de la convocatòria a la web de l'ajuntament.

Les bases i els models de sol·licituds estan a aquesta noticia i a la web, a l'apartat de e-administració > Models d'instancies PDF > Serveis Socials. En cas de no tenir accés, podeu telefonar Serveis Socials,  teléfon 962452612 o demanar informació per correu electrònica: 

Pei's infància  COVID-19: ssmenors@villanuevadecastellon.es (Irina). Telèfon 637736985

Pei's COVID-19:  serveissocials@villanuevadecastellon.es - adminss@villanuevadecastellon.es (Silvia) - aalberola@villanevadecastellon.es (Ana) - garcia@villanuevadecastellon.es (Jero).

Ens quedem a casa, per tu  i per tots!!

Picant ací podeu accedir a la resta de documents.

Regidoria de Benestar Social, Dona i Polítiques d'Igualtat


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny