Notícia

Èxit en les activitats escolars programades per celebrar el 9 d'Octubre

Massiva participació de l'alumnat de Primària de tots els centres de Castelló en les activitats escolars programades per celebrar el 9 d'Octubre.

Al llarg de la passada setmana més d'un centenar d'alumnes de 6é de Primària dels col·legis Hernández, Santo Domingo i  Severí Torres de Castelló participaren en la jornada de lectura continuada del llibre "Castellonies", de diferents escriptors castelloners.

Així mateix més de 300 escolars de tots els centres d'Infantil i Primària de Castelló han participat en el concurs de dibuix del 9 d'octubre programat per la Comissió d'Activitats Extraescolars del CEM del poble.
 



Durant els actes de commemoració del 9 d'Octubre, del passat diumenge, els càrrecs festers de Castelló (Capitania i Sultania, Falleres Majors i Festers Majors) , lliuraren els premis als estudiants que guanyaren els primers premis de cada categoria:
 
A.- Infantil 5 anys:  Mar Carrasco Mongort

B.- 2n Primària: Hèctor Escribano Pla

C.- 4t Primària: Claudia Ortiz Roig

D.- 6é Primària: Júlia Martínez i Durà

Tots els dibuixos dels participants s'han exposat a la Sala de Conferències de l'Obrera i estan sent visitats pels escolars per vore els treballs de tots els seus companys i per  recollir els diplomes de participació en aquest concurs.
 





 
La Comissió d'Activitats Extraescolars del CEM de Castelló
 
Mots clau
: 9 dOctubre