Notícia

Programació d’accions per la Igualtat 2020 a Castelló

/ Imatge: pixabay.com

L’Ajuntament de Castelló amb la Regidoria de la Dona i Polítiques d'Igualtat ha preparat aquest programa amb treball participatiu, entre la ciutadania, les entitats, el personal tècnic i polític de l’Ajuntament la regidora Anaís Martorell vol posar en valor tota la tasca desenvolupada en aquestes accions públiques per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes.

 

Divendres, dia 28 de febrer

.- 17:00 h 'Xarrada sobre la intel·ligència emocional' de la ma de Dña. Amparo Palao Granero. Organitza Ames de Casa Tyrius.

Dimarts, dia 3 de març

.- Inauguració de l’exposició 'JUNTES I DIVERSES'. L’empoderament de les dones amb diversitat funcional pel treball. Centre Ocupacional Municipal 'El Castellet'. 19:30 hores A la P.B. de la Biblioteca Pública Municipal 'Joan Fuster'.

Dijous, 5 de març:

.- 14:00 h 'Dinar de germanor', amb música en directe a la seu de les ames de casa. Organitza Ames de Casa Tyrius. 

Divendres, dia 6 de març:

.- Taller de Risoterapia  a les 17: 00 h a la seu de les ames de casa. Organitza Ames de Casa Tyrius.
.- Projecció del documental 'En la Bretxa' a les 19:30 h al Teatre Ideal. I, tot seguit, Taula de debat amb: Esther Guardiola (empresària i exalcaldessa de Castelló), Beatriz Fernández (directora de la Banda Lira Castellonera), Diana Sanchis (agent de la Policia Local) i Claudia Reig (directora del documental). Modera el debat Jero García, del departament Municipal de Serveis Socials. En acabar, tertúlia amb mossets.

Diumenge, dia 8 de març:

.- 9:00 h Viatge a València per conèixer la València Jueva, de la ma d’una guia jueva. Organitza: Ames de Casa Tyrius.

.- Esmorzar Sòric 9:00 hores al bar del Llar dels Jubilats. Organitzat per l'Associació de dones progressistes Angelina González.

.-Taller de pintura a les 10:00 h, (en acabar l’esmorzar), a la Plaça de la Constitució. Organitza l'Associació de dones progressistes Angelina González.

.- Concentració a les 12 a la Plaça de l'Ajuntament, coordinada per l’Ajuntament de Castelló, amb la participació de les associacions de dones i de les representants de les entitats de Castelló regides per dones. Lectura del manifest del 8 de març.

.- Partida de raspall 17:00 h, al Trinquet Municipal de Castelló, VICTÒRIA(València) i NEREA(Moixent), contra ANA i NOELIA (Beniparrell) de RASPALL D'ELIT FEMENÍ. Organitzada i Patrocinada per l’Ajuntament.

.- Manifestació dia de la dona a València. A les 16:30 h eixida, en autobús, des de la parada del bus al parc de l’estació. Gratuït per qualsevol persona que vulga assistir a la manifestació de València a les 18 hores. Organitzat per l'Associació de dones progressistes Angelina González, Patrocinat i a càrrec de l'Ajuntament.

Cartell

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny