Notícia

Ja està tot en moviment per a començar les classes d'infantil del nou Severí Torres

/ Fotos: Joanjo Puertos

Castelló formalitza l'acta de recepció de les obres de l'àrea d'infantil del nou centre educatiu Severí Torres, a l'acte de rúbrica realitzat a les instal·lacions del col·legi públic, han assistit l'alcalde de Castelló, Òscar Noguera i el regidor d'Educació, Richard Garrigues.

L'Ajuntament de Castelló ha formalitzat al matí de hui l'acta de recepció de les obres del centre educatiu Severí Torres, per la qual l'Ajuntament passa a ser el titular de les instal·lacions de les huit noves unitats d'Infantil. En l'acte, celebrat a les dependències del nou Severi s'han donat cita l'alcalde de Castelló, Òscar Noguera, acompanyat per l'edil d'Educació, Richard Garrigues, així com la directora de l'escola, Vicen Serradell.

Durant l'acte, al qual han assistit els tècnics de les parts implicades, s'ha realitzat l'estudi dels possibles desperfectes que puga presentar el centre per a realitzar un registre complet dels mateixos abans de l'inici de les classes.

Després d'això, tant l'alcalde com el regidor de l'Ajuntament de Castelló han incidit en la importància que "amb el transcurs d'uns deu dies està previst l'inici de l'activitat escolar a les noves aules d'infantil, en concret huit aules". "L'objectiu assumit pel consistori és el de treballar en tots els recursos possibles perquè alumnes i docents accedisquen al centre el més aviat possible".

La resta del centre que encara està en obres s'estima que a final de maig de 2020 se signarà la recepció i que en uns dies es podrà utilitzar per a impartir les classes.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu