Notícia

Concert Lira Band i Les WOT. Societat Musical Lira Castellonera

El proper diumenge 2 de Febrer de 2020 a les 19.00 h a l’Auditori Municipal Rex us esperem! Tenim preparat un concert molt especial on podrem veure la simbiosi entre dos grups de gran qualitat musical interpretant música jazzística de tot el segle XX.

Per una banda tenim a les Woman On Tap (WOT), grup format per tres dones Sandra Miralles (veïna del nostre poble), Virginia Vila, i Yolanda García que canten en harmonia versions dels anys 40, 50, 60 i 70, caracteritzades al més pur estil pin up. Sens dubte, us transportaran a la dècada dels 50, bé per a reviure aquests anys o conèixer-los de nou, vostès trien!

Les WOT en l'aniversari del restaurant El Raco - agost 2019

Altrament, la LiraBand és un projecte que naix el 2017 i, per diferents circumstàncies no acaba de quallar i culminar amb un concert. Després del projecte dels Anells Ingràvids, alguns músics de la Lira pensen en reprendre aquest projecte i es posen a treballar per recuperar tot allò que feren en el seu moment. Aquesta vegada, amb la il·lusió del primer dia, s'aconsegueix la formació de big band desitjada gràcies a músics de la Lira i altres músics que ens acompanyen per la seua estima cap a aquest tipus de música.

Al programa podrem trobar una barreja de peces instrumentals i altres vocals amb acompanyaments instrumentals. Aquest concert pretén fer reviure la música que feien ja fa molts anys els Cleepers, grup antic de músics de la Societat Lira Castellonera, que amenitzaven els balls en aquella època.

El concert ens crea un ambient de música jazzística amb estàndards molt coneguts com ‘Les Fulles Mortes (Autumn Leaves), ‘Take Five’ de Dave Brubeck o ‘In the Mood’ de Glenn Miller o altres peces més modernes com ‘Spain’ de Chick Corea.

L’actuació de les WOT junt a la LiraBand no deixarà indiferent a ningú. Així que no dubteu en acudir a l’Auditori Municipal Rex el Diumenge 2 de Febrer a les 19h de la vesprada. L’espectacle està assegurat!

Donatiu entrada: 3 euros. Podeu adquirir-les al local de la Societat des del dimecres 29 de gener i fins el divendres 31 en horari de 18:00 a 20:00 h o el mateix diumenge en taquilla.

Annex:

Les WOT van nàixer el 16 de gener de 2017 i, totes les seues components són valencianes. Malgrat ser un grup de jove creació, han compartit escenari, en més d'una ocasió, amb la banda tribut per excel·lència dels Beatles a nivell nacional, els Blisters. A més de participar en el “10é Cicle de Música 2018 de Vinaròs”, col·laborar mitjançant entrevista en programa de televisió en canal V7 Televalència i de ràdio d'Onda Cero i la SER València, i actuar en un sense fi de còctels de noces, cerimònies, aniversaris, festes temàtiques, inauguracions i concerts familiars.