Notícia

Situació a Castelló degut a les pluges a les 09.30 h de 21/01/2020

/ Fotos: Valerià Benetó

Comunicat de l'Ajuntament de Castelló.

Degut a les fortes pluges caigudes aquesta nit passada.

La carretera CV 542, entrada a Castelló per la carretera d'Alberic en aquest moment van a tancar-la, ja que està inundada. El trànsit el desviem per la trilladora de Llagaria.

La CV 560 a l'altura de Toscana també està plena d'aigua, però es pot circular amb molta precaució, diversos carrers del poble amb molta aigua acumulada en aquest moment s'està treballant per netejar els embornals perquè puguen arreplegar l'aigua caiguda que ha sigut molta aquesta nit.

Recordeu que tots els passos i zones inundables estan tancades i estan revisant-se de manera contínua per part de la Policia Local i en especial atenció a les pujades del riu Albaida i Xúquer que porten molta aigua.

Riu Albaida, 08.30h - 21/01/2020 - vídeo Enrique Romero

La Policia Local continua en alerta per si ploguera en més intensitat i tinguérem necessitat d'actuar a algunes zones de la població.

Des d'Egevasa ens informen que al polígon han detectat un tall del subministrament d'aigua i estan investigant on està l'avaria.

Si es produeixen canvis, anirem informant.

Recordeu que no heu de llevar les tanques per poder creuar en passos tancats al trànsit.

S'insisteix a la ciutadania que continue pendent de l'estat de l'emergència i procure estar informada de l'evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius i les xarxes socials municipals (facebook, twitter, WhatsApp, el Miragall) 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu telefonar a la Policia Local 607 847 844.

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny