Notícia

El cor de jubilats ens ofereix un gran concert de Nadales molt solidari

/ Fotos: Valerià Benetó i Joanjo Puertos

El Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes del nostre poble ens ofereix un gran concert de Nadales a l’església de Castelló, reunint més d’un centenar de persones que tenen en comú la passió per la música i pel cant.

El passat diumenge 29 de desembre de 2019 el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló ens va oferir un concert especial de Nadal, el Cor va interpretar una mostra del seu repertori, on van destacar la selecció de cançons clàssiques nadalenques, cançons que van fer gaudir i compartir amb família l’essència d’aquestes festes a un espai molt singular com és l’església de Castelló.

Un anys més el cor de jubilats com és tradicional va oferir tots els donatius que s’aportaren a una associació benèfica del poble, aquest any ha estat a benefici de la ‘Junta Local Contra el Càncer de Castelló’ recaptant 423€.

Des d’ací volem agrair al cor no sols la seua labor cultural i social, també la seua faceta solidària que és molt important.

Gràcies, gràcies, gràcies al cor de jubilats i a tots els assistents al concert que van realitzar les seus aportacions!!!

Per poder veure i baixar totes les fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos del concert piqueu ací.

Cor de Mixt de Jubilats ens ofereix un gran concert de Nadales 2019