Notícia

Apagada pel Clima i el Planeta

L'Estat Espanyol, i més concretament la ciutat de Madrid, com sabeu, acull aquesta setmana la Cimera Climàtica COP25, entre el 2 i el 13dedesembre, en el recinte de la fira IFEMA.

Aquesta Cimera d'alt nivell de les Nacions Unides, en la qual els caps d'estat i de govern prenen decisions per abordar els efectes del Canvi Climàtic. L'objectiu principal de la trobada, sota el lema "És el moment d'actuar", és activar l'acord de París perquè estiga plenament vigent al gener de 2020.

Amb aquesta finalitat, es focalitza en revisar l'ambició dels països i ajustar-les als nivells exigits per l'acord. Per aquesta Cimera Mundial, l'objectiu del govern d'Espanya és que siga la COP amb la major participació ciutadana i amb plena implicació dels governs locals.

És per això que, animats per la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima, ens disposem a seguir la seua proposta  d'APAGADA d'Edificis Emblemàtics Locals.

Per la qual cosa el Dissabte, 7 de desembre, de 20:00 a 20:30 hores s'apagarà la il·luminació de la façana de l'edifici de l'ajuntament.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu