Notícia

L'Ajuntament de Castelló revisarà tots els contractes amb la Diputació que presidia Alfonso Rus

Davant de les últimes notícies referents a l'Operació Taula, en la que apareix el nom d'Castelló per l'adjudicació per part de la Diputació de València els referents a la il·luminació LED, l’Ajuntament de Castelló revisarà tots els expedients en els que aparega el nom de l'empresa constructora i l'empresari que dugueren a terme el projecte, ja que les indagacions que estan realitzant-se han posat de manifest que l'execució d'estos projectes van generar factures falses.
 
Segons l’alcalde Oscar Noguera, la transparència és un dels compromisos adquirits per l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló. Lamentem que el nom de la nostre poble aparega en el papers de l'Operació Taula, trama que investiga les múltiples irregularitats portades a terme pel  Partit Popular a València.
 

Per això van a revisar-se tots els expedients referents a la il·luminació LED, projectes subvencionats per la Diputació presidida per Alfonso Rus, en els que apareix el nom del nostre poble. Cal recordar que l'anterior equip de govern es va  adherir en dos ocasions, un per a bombetes LED d'exterior i un l'altra per a LED d'interior.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny