Notícia

Concert de Fira Santa Llúcia 2019

/ Fotos: Joanjo Puertos

Des de la Societat Musical Lira Castellonera, us convidem al Tradicional Concert de Fira que tindrà lloc el dissabte 14 de desembre a l’Auditori Municipal Rex a les 19:00 h.

Serà un concert especial, en primer lloc els donarem l’entrada oficial als nous components de la Banda Simfònica i on demostraran el seu saber fer amb l’obra El regalo de bodas, on solejaran.

En segon lloc, d’aquest concert especial, és que tindrem el plaer d’escoltar a un dels millors tubes d’aquest moments i veí del poble: Tobies Isern Estrela. Amb una obra molt ambiciosa podrem gaudir dels sons de la tuba interpretada per ell i de segur que ens impacta la seua manera de tocar i de transmetre la música.

I en tercer lloc, també és especial perquè la banda interpretarà, el IV moviment de la Simfonia número 7, “Leningrado “de Shostakovich, obra complicada i molt bonica.

Per tots aquests motius exposats, estem segurs que disfrutareu de la música en aquesta vesprada i per això ens agradaria que assistireu a compartir amb nosaltres la màgia de la música.

Us esperem. Moltes gràcies.

Les entrades les podeu adquirir en el Local del Musical des del dimecres 11 de desembre o bé en la taquilla el mateix dia del concert.

Societat Musical Lira Castellonera