Notícia

25N - 'Fent un poble lliure de violència contra les dones'

CAMPANYA 25 DE NOVEMBRE: FENT UN POBLE LLIURE DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

“Assenyalem la violència de gènere, peguem un pas avant”

Un any més tenim que manifestar el nostre rebuig davant els assassinats de les dones i dels familiars o persones properes, víctimes de les seues parelles, però també de la resta de dones que son assassinades, violades, agredides, pel fet de ser dones.

Segons les dades oficials, son ja 51 les dones assassinades en 2019, 1027 des de 2003 i 43 menors. Segons el Ministeri d’Interior, sols en 2018 hi hagué 1700 denúncies per delictes de violació i més de 12000 per delictes d’agressió i d’abús sexual.

Al nostre municipi volem continuar treballant per construir entre totes les persones, cadascuna segon la nostra responsabilitat, com responsables polítics, tècnics implicats en aquesta problemàtica i ciutadania en general, un poble lliure de violència contra les dones. Encara ens queda molt camí per fer.

Enguany, la campanya de prevenció de violència de gènere compren les següents activitats:

1. INVITACIÓ A ASSOCIACIONS, GRUPS I ENTITATS i PERSONES A PENJAR PANCARTES I/O ALTRES SÍMBOLS DE REBUIG A LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES, des del 21 AL 29 de novembre.

2.CONCENTRACIÓ 25 DE NOVEMBRE; «ASSENYALEM LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, PEGUEM UN PAS AVANT» lema proposat per l’alumnat del col·legi «Hernández».

Serà DILLUNS, 25 DE NOVEMBRE, a les 11 hores, a la porta de l’Ajuntament.

Participaran els centres educatius, centre ocupacional «El Castellet», associacions, grups i persones que es sumen a aquesta manifestació.

3.XERRADES DE PREVENCIÓ CENTRES EDUCATIUS.- Els dies 26 i 27 de novembre estan programades als diferents centres educatius. Seran impartides per professionals de l’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat.

Esperem la vostra participació.

Mots clau
: 25N

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu