Notícia

IV Jornada de l'Esport Escolar a Castelló

Com l'any passat ens quedàrem amb gana de més i de repetir l'experiència, el passat divendres 15 de novembre, l'alumnat de cinqué de Primària i de segon d'ESO de tots els centres escolars de Castelló dedicaren tot el matí a la pràctica de l'esport col·lectiu en el poliesportiu municipal.

Els membres de la Comissió d'Activitats Extraescolars del C.E.M. organitzaren l'alumnat participant per equips, amb escolars de tots els centres en cadascun d'ells, per jugar al bàsquet, al futbol i al voleibol. També, programaren els partits per disputar els campionats dels diferents esports per categories (Primària i Secundària) i en funció dels equips participants.

Així mateix, l'alumnat de dos anys de l'Escola Infantil Municipal també assistiren a la matinal esportiva, per divertir-se sortejant els circuits de psicomotricitat, preparats per les seues professores.

El bon oratge, la col·laboració, l'esperit esportiu i el "bon rotllo" entre tots els participant ens permeteren fruir d'una agradable matinal esportiva escolar i ens quedàrem amb ganes de més hores d'esport compartit.

Tornarem a repetir-la el proper curs!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu