Notícia

Xerrada-col·loqui 'Si lluites contra el càncer ens tens ací'

La Junta Local Contra el Càncer de Castelló (JLCCC) com a part de les activitats programades per a l'any 2019 i decididament compromesa amb la lluita contra el càncer, i especialment amb la seua prevenció i diagnòstic precoç, organitza una xerrada-col·loqui anomenada 'Si lluites contra el càncer ens tens ací'. Què és el que hem de fer amb relació al càncer? Aquesta xerrada pretén facilitar la visió de diferents agents implicats en el càncer.

La xerrada-col·loqui anirà a càrrec del Dr. Jose Miguel Cuevas Sanz, cap del servei d'oncologia de l'hospital de la Ribera. El Dr. Cuevas Oncòleg des de 1981 amb àmplia experiència en patologia mamària, pulmó, urologia i Consell Genètic. Col·labora en assajos clínics i està més de 25 anys com a Cap de Servei en l'Oncologia Mèdica, és uns dels millors especialistes en aquesta malaltia.

Dr. Jose Miguel Cuevas Sanz

La xerrada-col·loqui 'Si lluites contra el càncer ens tens ací' es realitzarà el pròxim dijous 7 de novembre de 2019 al 2n pis de l'Obrera, a les 18.00 h i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló.

Junta Local Contra el Càncer de Castelló