Notícia

Gràcies, gràcies, gràcies, gràcies...

Gràcies a Marco Puig (Taska 4 gats) per deixar les seus instal·lacions i aportar el seu treball, gràcies a Salva Perepérez (Cervesa La Rabosa) per donar més de 300 cerveses, gràcies a totes les persones que van fer desinteressadament les tapes i sobre tot gràcies a tots els castelloners i castelloneres que van vindre a participar en la ‘I Festa solidària de la cervesa i la tapa a Castelló', ja que sense elles i ells no haguera sigut possible que aquesta I Festa fora un gran èxit d’assistència.

Ahir divendres 1 de novembre de 2019 la Junta Local Contra el Càncer de Castelló va dur a terme una nova iniciativa per a poder recaptar fons que es destinaran a investigar aquesta maleïda malaltia, el càncer, la 'I Festa solidària de la cervesa i la tapa a Castelló', aquesta es va realitzar a la Taska 4 Gats.

Els centenars de participants van poder gaudir d'una cervesa ‘La Rabosa’ i una tapa casolana per 1.50€.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la Junta Local Contra el Càncer de Castelló amb la col·laboració de Marco Puig (Taska 4 Gats), Salva Perepérez (69 brosses), gent de Castelló i l'Ajuntament de Castelló, que des d'ací la JLCCC volem agrair el seu suport.

Tot el que es recol·lecte serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Junta Local Contra el Càncer de Castelló